За нас

bookhunterz

Най-вероятно си тук, защото обичаш да четеш. Ние също.

Художествена литература, популярна наука…светът за нас е отворена книга, която нямаме търпение да прелистим. Винаги сме на лов: за нещо ново, любопитно, предизвикващо размисъл или просто разтоварващо в края на работния ден.

Тук сме да говорим за книги, а не за себе си, затова ще запазим мистерията и ще споделяме впечатленията си просто като Bookhunter ♀ и Bookhunter ♂ и ще оставим на съдбата и топлите софийски вечери в парка случайно да разкриват на събеседниците ни кои сме всъщност.

Последните няколко години ни поведоха на пътешествие, свързано с повече (специализирано) четене, отколкото можем да смогнем, но твърде малко свободно време за писане.

Oбещаваме някой хубав ден блогът да се завърне.

Приятно четене

6 Comments Add yours

  1. Dante says:

    Пичове, моля ви направете възможност да се следва блога по имейл : )

  2. Will do 🙂 Благодаря за feedback-a 🙂

    1. Даниела Димитрова says:

      Хей, дайте имейл за контакти 🙂

      1. Привет 🙂
        Можете да ни пишете тук bookhunterzblog@gmail.com

  3. Обратната връзка с вас е малко трудна. 😉
    Предполагам съзнателно се лишавате от коментари след ревютата, затова тук: “Креватните тайни на майсторите готвачи” е изчерпана в Store.bg, но в сайта на Колибри все още е на промоция и на същата симпатична цена: http://colibri.bg/resultsb.php?book=340. 🙂

  4. Благодаря за коментара 🙂 – информацията за книгата вече е обновена. Засега опцията за коментари тук е изключена, но всякакви мнения, впечатления и други неща, които искате да споделите са повече от добре дошли на страницата ни във Facebook: https://www.facebook.com/BookHunterz 🙂
    Поздрави,
    Bookhunterz

Leave a comment